Procura Verkiezingen 1.50.0 (26-10-2023)

Laatst bijgewerkt ongeveer een maand

In Procura Verkiezingen versie 1.50.0 is het volgende aangepast:
  
  • Processen-verbaal bijgewerkt voor TK-2023
  • Kandidatenlijst TK-2023 is ingelezen
  • MijnStembureau app bijgewerkt
  • Overige aanpassingen

Processen-verbaal bijgewerkt voor TK-2023

De processen-verbaal zijn bijgewerkt voor gebruik tijdens de Tweede Kamer Verkiezingen 2023. In het bijzonder is het verzamel proces-verbaal model Na 31-2  aangepast. Voorheen werd dit verzamel proces-verbaal aangemaakt voor alle stembureaus. Dit zorgt voor een bestand met veel pagina's. Nu kan bijlage 2 van het proces-verbaal voor ieder stembureau afzonderlijk aangemaakt en afgedrukt worden. Bijlage 2 wordt als volgt gegenereerd: nummer stembureau gevolgd door naam stembureau.
 

Kandidatenlijst TK-2023 is ingelezen

De kandidatenlijst zoals definitief vastgesteld op 23 oktober is ingelezen in Procura Verkiezingen. 

 

MijnStembureau app bijgewerkt

MijnStembureau app is bijgewerkt. De melding "Kan app-configuratie niet ophalen. Probeer het later opnieuw." die gebruikers van de app tijdens het gebruik van de app in beeld konden krijgen is verholpen. De nieuwe versie (versie 2.3.0)  van MijnStembureau app kan worden gedownload in de Apple App Store en Google's Play Store.

Compatibel betreft Android is dit minimaal OS 10 en hoger en voor Apple minimaal OS 13 en hoger.

 

Overige aanpassingen

De volgende wijzigingen zijn doorgevoerd: Het Resetten van de MijnStembureau app configuratie is vereenvoudigd; Bij de E-learning module kan het resultaat van de vorige verkiezing getoond worden; Er kan een "reply-to" adres toegevoegd worden aan de e-mail; Performance verbeteringen van het Dag van de Stemming Dashboard.