Gebruikershandleiding Fase 4 - Presentatie module (01-03-2022)

Laatst bijgewerkt 7 maanden

Indien u de uitslag van een verkiezing wenst te presenteren dan kunt u gebruik maken van de in Procura Verkiezingen aanwezige presentatie-module.

Als u met een verkiezing begint, adviseren wij te beginnen met de handleiding van het Ledenportaal en Stembureauleden indelen. Als u daarmee klaar bent, dan kunt u verder met de handleiding van de MijnStembureau app. Als u uw verkiezingsuitslag gaat presenteren, dan kunt u afsluiten met de handleiding van de Presentatiemodule.

Handleiding

Download: Gebruikershandleiding  Procura Verkiezingen  Presentatie module versie 1.2

Video

Bekijk ook onze video die globaal uitlegt hoe de presentatiemodule werkt.