Gebruikershandleiding Fase 1 - Ledenportaal (14-09-2022)

Laatst bijgewerkt 7 maanden

Procura Verkiezingen biedt u de mogelijkheid om via een optionele module uw stembureauleden volledig digitaal aan te schrijven om deel te nemen als stembureaulid. Reacties worden automatisch verwerkt in Procura Verkiezingen. Dit maakt het werk van indelen een stuk efficiënter.

Als u met een verkiezing begint, adviseren wij te beginnen met de handleidingen van het Ledenportaal en Stembureauleden indelen. Als u daarmee klaar bent, dan kunt u verder met de handleiding van de MijnStembureau app. Als u uw verkiezingsuitslag gaat presenteren, dan kunt u afsluiten met de handleiding van de Presentatiemodule.

Download: Handleiding Procura Verkiezingen - Ledenportaal v1.6.pdf