Gebruikershandleiding Fase 3 - MijnStembureau (30-10-2023)

Laatst bijgewerkt 6 maanden

Procura Verkiezingen biedt u de mogelijkheid om via een optionele module "Dag van de stemming" in combinatie met een app voor uw telefoon genaamd "MijnStembureau" uw stembureaus digitaal te monitoren.

Als u met een verkiezing begint, adviseren wij te beginnen met de handleiding van het Ledenportaal en Stembureauleden indelen. Als u daarmee klaar bent, dan kunt u verder met de handleiding van de MijnStembureau app.  Als u de verkiezingsuitslag presenteert, dan kunt u verder met de handleiding van de Presentatiemodule.

Gebruikershandleiding

De gebruikershandleiding is bedoeld voor de gemeente die met Procura Verkiezingen werken.

Download: Handleiding Procura Verkiezingen - MijnStembureau v1.6.pdf

Cursusmateriaal

Naast een gebruikershandleiding is er ook cursusmateriaal beschikbaar.
Het cursusmateriaal is bedoeld voor de gebruikers van de MijnStembureau app gebruiken; uw voorzitters en stembureauleden.

Download: MijnStembureau app cursusmateriaal.pptx