Gebruikershandleiding Fase 2 - Indelen stembureauleden (14-09-2022)

Laatst bijgewerkt 7 maanden

Procura Verkiezingen biedt u meerdere opties om via Procura Verkiezingen uw stembureauleden in te delen op een stembureau.

Als u met een verkiezing begint, adviseren wij te beginnen met de handleidingen van het Ledenportaal en Stembureauleden indelen. Als u daarmee klaar bent, dan kunt u verder met de handleiding van de MijnStembureau app. Als u uw verkiezingsuitslag gaat presenteren, dan kunt u afsluiten met de handleiding van de Presentatiemodule.

Download: Handleiding Procura Verkiezingen - Indelen stembureauleden v1.0.pdf