PS-2023 - Foutmelding "Kan app-configuratie niet ophalen"

Laatst bijgewerkt 15 dagen

Als gebruikers van MijnStembureau app de  volgende melding zien:
"Kan app-configuratie niet ophalen. Probeer het later opnieuw?"

Probleem: De inloggegevens zijn verlopen of er is een onverwachte fout opgetreden
Oplossing: De gebruiker dient opnieuw in te loggen

Optie 1: App gebruiker logt opnieuw in

De MijnStembureau app gebruiker moet opnieuw inloggen
  • Klik op het instellingen menu
    image.png 17.67 KB
  • Klik op uitloggen
    image.png 26.63 KB

• Log opnieuw in

Optie 2: U stuurt het stembureaulid opnieuw een uitnodiging

Alternatief kan opgelost worden vanuit Procura Verkiezingen.
Door het stembureaulid opnieuw een uitnodiging te sturen voor de app. Hiermee wordt de deze gebruiker geforceerd om opnieuw in te loggen.

• Ga naar Dag van de stemming > Uitnodigingen > Uitnodigen
  • Selecteer het stembureaulid die last van de melding heeft
  • Klik op Uitnodigen(F9) om deze persoon opnieuw per e-mail uit te nodigen.
  • Het stembureaulid wordt automatisch uitgelogd uit de app en kan opnieuw inloggen (met de nieuwe inloggegevens).