GR-2022 - Resetten testuitslagen presentatiemodule

Laatst bijgewerkt 24 dagen

Heeft u de presentatiemodule getest  en wilt u de de testuitslagen weer verwijderen? Volg dan dit stappenplan

Het resetten van uitslagen kan via het menu Uitslagverwerking > Stemmeninvoer > Totalen per partij.
Selecteer de stembureaus met testuitslagen en klik op Reset invoer(F8)

1.png 78.01 KB

De uitslagen op de presentatiemodule moeten ook nog gereset te worden.
Dat kan via het menu Presentatie > Presentatie realtime > Presentatie verkiezing
Klik op Verwijderen(F8) om de GR-2022 verkiezing te resetten.
Klik daarna op Opslaan(F9) om de GR-2022 verkiezing weer toe te voegen aan de kaart.
Voeg daarna ook weer de stembureaus en partijen toe via de gelijk genaamde menuopties.

2.png 64.06 KB