TK-2023 - Installatie en gebruik MijnStembureau app

Laatst bijgewerkt 23 dagen

Dit artikel beschrijft het gebruik en installatie van de MijnStembureau app
De nieuwe versie (versie 2.3.0)  van MijnStembureau app kan worden gedownload in de Apple App Store en Google's Play Store.
In verband met de veiligheidsvoorschriften van het IBD kan de app alleen geïnstalleerd worden op toestellen waarvan voor het OS nog support geleverd wordt.

Compatibel betreft Android is dit minimaal OS 10 en hoger en voor Apple minimaal OS 13 en hoger.

Zie ook: Android OS | endoflife.date
Apple iPhone | endoflife.date