CSO - Beschikbaarheid voor CSO toevoegen aan Ledenportaal

Laatst bijgewerkt ongeveer een jaar

Binnen het scherm beschikbaarheid van het ledenportaal kunt u ook de beschikbaarheid van de centrale stemopname uitvragen.
Voordat die optie mogelijk is dient u eerst de centrale stemopneming open te zetten binnen Procura Verkiezingen.
Voordat u de uitvraag doet vanuit het scherm beschikbaarheid zorgt u er eerst voor dat de optie is ingeschakeld.
Hoe dat precies moet kunt u hier vinden: Nieuws: PS-2023 GSB - Centrale Stemopname inschakelen (procura.nl)
image.png 57.9 KB

U heeft de juiste verkiezing geopend en u kunt vanuit het veld 'Schermopbouw' de beschikbaarheid toevoegen.
Op het moment dat u eerder de beschikbaarheid heeft opgevoerd dan het activeren van de Centrale stemopneming voegt u de verkiezing opnieuw toe.

U drukt op het rode kruisje en kiest opnieuw de verkiezing: Verkiezing Provinciale Staten 2023 (wo 15-03-2023).
U zult zien dat de Centrale stemopname automatisch wordt ingeladen.

Vergeet niet op Opslaan te klikken.