Vergoedingen - De bestandsformaten

Laatst bijgewerkt ongeveer een jaar

U kunt vergoedingen uitkeren aan stembureauleden en stembureaus. In Procura Verkiezingen kunt u de vergoedingen bijhouden en exporteren naar diverse bestandsformaten.

Bestandsformaten

U kunt de volgende bestanden aanmaken:

• PDF
    PDF kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor het archiveren van de betalingen die u uitbetaald heeft aan uw stembureaus en stembureauleden.

• CSV en Excel
    CSV en Excel kunt u gebruiken als u de betalingen wilt doorsturen naar bijvoorbeeld de afdeling financiën.

• SEPA
    SEPA wordt gebruikt voor geautomatiseerde SEPA-betaalopdrachten.
    Met dit bestand kan uw afdeling financiën direct tot betalingen overgaan zonder eerst een CSV of Excel handmatig te moeten importeren.

• UBD
    Uitbetalingen aan derden (UBD) gebruikt de afdeling financiën om de uitbetalingen door te kunnen sturen naar de belastingdienst.
    Het UBD bestand wordt aangemaakt in Excel-form conform het UBD uitkeringssjabloon.
    Het UBD is de vervanger van de eerder gebruikte IB-47 bestandsformaten.